Гергана Георгиева

Гуру
Моята стенаРецепти401СтатииСъветиКоментари892Форумни теми8Постове във форума527За менИзпрати съобщениеточки30437
Гергана Георгиева коментира:
Аз също слагам лимонена киселина понякога, но в случая съм я заместила с оцет, който изпълнява същата роля, като на лимонената киселина, а именно да не се захаросва сладкото.
Гергана Георгиева коментира:
И сладки и солени човек си хапва вкусно,вкусно
Гергана Георгиева коментира:
Сигурна съм,че е станало много ароматно,сочно и вкусно
Гергана Георгиева коментира:
Много е красива,сигурна съм че е и много вкусна
Гергана Георгиева коментира:
Ааа,само ако е зелен може,че стар не обичам :)
Гергана Георгиева коментира:
Наистина е много бърза и изглежда много ефектна.
Гергана Георгиева коментира:
Рецептата много ми хареса, ще я пробвам!
Гергана Георгиева коментира:
Толкова лека,вкусна и приятна яхния се е получила.Харесва ми.
Гергана Георгиева коментира:
И на мен рецептата ми харесва,и аз често използвам и ром и портокалови коричкив в сладкиши
Гергана Георгиева коментира:
Чубрицата ми е най-използваната подправка,но не ми е минало през ум да я слагам в баница.Интересно!
Гергана Георгиева коментира:
И аз правя така тестото,много е удобно и стават сполучливи
Гергана Георгиева коментира:
Голяма вкуснотия е, направо деликатес!
Гергана Георгиева коментира:
Много изкушаващи са твоите манджи! Ще развалиме отвсякъде фигурите докато ги опитваме. :D
Гергана Георгиева коментира:
Да, наистина, а аз имам в повече и ще излязат скоро от строя ако не ги оползотворя. Благодаря за идеята!
Гергана Георгиева коментира:
Само една забележка имам - хлебчето ще е малко за тази голяма вкуснотия ;)