Моите коментари

И аз така, със сладкарски шприц е най-удобно
Много са вкусни така панирани! Аз им приготвям един дресинг с оцет, зехтин, копър и чесън и с него гарнирам тиквичките. Стават много апетитни.
Да си призная досега не съм приготвяла мусака с леща,с грах да.Интересна комбинация
И твоите са много симпатичи - мънички и с тази шоколадова паяжина отгоре, направо разкошни!
Правя подобна, аз и казвам "бърза баница", но само с обикновено брашно. Непременно ще я направя по този начин с царевичен грис, защото ми изглежда много хубава. Благодаря за идеята!
Благодаря, днес ми махнаха 31 точки заради подобни коментари, като вашия. Било спам заради трупане на точки. Не ми трябват точки, за да благодаря или да похваля някой за хубаво приготвена рецепта! Това няма да ме спре да използвам хубавите думички като "прекрасно", "страхотно", "чудесно", "благодаря ви"...
Не се и съмнявам, че ще станат вкусни, просто в момента разполагах с шпек и реших да импровизирам. Резултатът в крайна сметка не беше никак лош.
Бобеца стана много вкусен, предполагам че зеления лук допринесе за това! От себе си добавих и малко пресен джоджен, вкъщи не признават боб без тази подправка. :)
Ами, не пречи да стоят и повечко време. Мисля обаче, че и половин час им е достатъчно, за да се овкусят и ароматизират от подправките. Дори когато нямам време и изобщо не ги чакам, а направо ги пека и пак си стават вкусни! :)
Постарайте се тестото да не е много меко. Сиропирайте с топъл сироп върху охладени толумбички!
Определено много ми хареса тази рецепта,тъй като ореховките са едни от любимите ми сладки
Салатата е много вкусна и свежа и вкъщи всички я обичаме точно така приготвена
Интересна идея,добре изглежда
Страхотни са вкусни и ароматни
Хареса ми идеята,продуктите също ми допадат
Изглежда много ефектен.
Хареса ми рецептата!Изглежда превъзходно.