Правя подобна, аз и казвам "бърза баница", но само с обикновено брашно. Непременно ще я направя по този начин с царевичен грис, защото ми изглежда много хубава. Благодаря за идеята!
Благодаря, днес ми махнаха 31 точки заради подобни коментари, като вашия. Било спам заради трупане на точки. Не ми трябват точки, за да благодаря или да похваля някой за хубаво приготвена рецепта! Това няма да ме спре да използвам хубавите думички като "прекрасно", "страхотно", "чудесно", "благодаря ви"...
Бобеца стана много вкусен, предполагам че зеления лук допринесе за това! От себе си добавих и малко пресен джоджен, вкъщи не признават боб без тази подправка. :)
Ами, не пречи да стоят и повечко време. Мисля обаче, че и половин час им е достатъчно, за да се овкусят и ароматизират от подправките. Дори когато нямам време и изобщо не ги чакам, а направо ги пека и пак си стават вкусни! :)
Моите коментари