Моите коментари

Не, защото сиренето поема сока от доматите, а при печенето яйцата стягат цялата плънка.
Лука придава специфичен и приятен аромат на чушките, но ако имате проблем със стомаха по-добре го изключете. Аз обаче не съм правила с ориз и сирене. Заедно ли ги слагаш?
Изпекох кекса в електрическа тенджера за кекс,като дъното намазах с олио и поставих хартия за печене.Така кекса се отдели много лесно.Стана много вкусен.
Много са вкусни сърцата така на шишчета! Аз си правя отделно сос от малко масло, сметана,портокалов сок и подправки. С него поднасям шишчетата и си вървят чудесно.
По този начин съм правила сладка пита по средата с шоколад. Солена обаче не съм. Поздравления за визията, предполагам че е и много вкусна!
Много ми хареса рецептата,и особено сосчето,което прекрасно се съчетава с месото.На мен лично меда ми е малко в повечко,но това вече е и въпрос на вкус
Комплименти за рецептата! Прекрасно изглежда, а и от опит знам че много вкусна. Аз обаче задължително сервирам с резенчета лимон, с които поръсвам сок върху рулцата от тиквички.
Много интересна идея за печене на месото директно върху скарата във фурната. Досега не съм пекла месо по този начин.
При толкова много какао и натурален шоколад,направо е изкушаващо.Взимам си рецептата :)
Тази рецепта я знам като "Яйца чълбър". Само че при нея яйцата се слагат върху канапе от сирене. Иначе са си "Яйца по Панагюрски", и аз винаги ги правя с копър. Но както и да се наричат са си страшно вкусни! :)
Ако сложим сиренето веднага заедно със другите продукти нямали то да прегори?
Много ми допада салатата,аз я предпочитам обаче със зехтин и задължително слагам и копър.Просто много си върви :)
Страшно ми хареса,бих променила само лютата лютеница с чушки със сладка
Ориз с гъбки много си върви.Вкусно е!Понякога замествам олиото с масло
Много здравословна супичка,а също така много подходяща и за малки деца
Често го приготвям по–този начин,само че не слагам в соса лук
И аз правя такива соленки,само че в моята рецепта са с олио,но това не е от голямо значение.Важното е че стават много вкусни :)
Смокините придават специфичен фкус,но предполагам че и с други плодове ще стане хубаво