Моите коментари

Пицата е много вкусна,но не е ли малко една доматка ?Изглежда ми малко суха плънката.
Комбинацията от чесън и черен пипер придава невероятен вкус на пържолите, а запечатани с брашно и задушени след това стават наистина много крехки и сочни!
Много харесвам такива картофки и самата аз често ги приготвям, но предпочитам да им добавя и малко масълце. Аромата и вкуса са невероятни!
Идеята за сметанови ягодки много ми хареса!Като допълнение бих добавила отгоре течен шоколад на тънки ивички.Ще си пасне страхотно с ягодките и сметаната.
Когато слагам ягоди в такъв вид сладкиш първо ги поръсвам със захар и ги оставям да престоят няколко часа.Така киселинността им малко се убива и са по приятни в сладкиша.Сладкиша е страхотен-вкусен и ароматен!
Тази рецепта много ми допадна!Аз само заместих джодена с копър,тъй като според мен тиквичките много си вървят с тази подправка
Обичам такава манджа и често я правя. Когато имам слагам чушка и дафинов лист, придават хубав и специфичен аромат.
Задължително ли трябва соса да е от кисело мляко,ако го направя равни количества кисело мляко и майонеза или само майонеза дали ще стане хубаво
И аз правя такава салата с патладжан и царевица,само че овкусявам с лимонов сок и копър.Вкъщи много я харесват
Рецептата ми хареса.Слагала съм доматено пюре или лютеничка в плънката,също става вкусно
Идеята за този сладолед ми допадна, тъй като е без яйца. По принцип домашен сладолед се прави със сурови яйца, а пък аз не обичам термично не обработени яйца, затова този ми хареса. Аз лично бих прибавила и 1-2 праха ванилия, защото обожавам ванилов сладолед.
Кекса наистина е много приятен и много ароматен.Глазурата обаче приготвена по този начин, след като изсъхне се напуква затова прибавих от себе си 2 с.л.меко масло.Получава се гладка и ароматна глазура,която лесно се нанася върху кекса.
мътеницата се прави в специален съд дървен или електрически. Дървеният е старовремски и в нашия край му казват бучка или бутелка. В него се слага кисело мляко и хладка вода, след което се бие или върти докато не излезе най-отгоре маслото. Маслото се събира с дървена лъжица и е много вкусно за консумиране. А обезмаслената течност наречена мътеница е чудесна и много освежаваща напитка в горещите летни дни, особено ако е изстудена и малко престояла, тогава има специфичен резлив вкус. Това мога да кажа по въпросза за мътеницата от собствен опит, а тези морудници са много вкусни, особено поднесени за закуска с мътеница :-)
Аз го приготвям през всички сезони, домати има по всяко време. Ако пък няма пресни, става и с консервирани.
Аз бих сложила и свеж копър на дребно, тъй като тиквичките и краставицата много си вървят с тази подправка. Като цяло салатата много ми хареса и ще я пробвам.
Благодаря,попитах защото рецептата много ми хареса ,но в момента не разполагам с маз а ми се иска да я пробвам
Може ли да заместя мастта с масло или пък с равни количества олио и масло?
Не се ли получава малко суха плънката?