Моите коментари

Наталия Петрова коментира:
Обожавам булгур,вкусен,полезен и универсален,отива си със всичко.
Наталия Петрова коментира:
Кой както го предпочита,според мен допълва вкуса.
Наталия Петрова коментира:
Сега като гледам снимките при теб е доста повече месцето,може би и млякото трябваше да е повече за да се усеща.
Наталия Петрова коментира:
Много се радвам :) Благодаря за сготвената рецепта...
Наталия Петрова коментира:
Още по хрупкави са с галета...
Наталия Петрова коментира:
:) не пия бира, но със сигурност е страхотно мезе :)
Наталия Петрова коментира:
Няма да съжаляваш изобщо гозбата е страхотна,пръстите да си оближеш.
Наталия Петрова коментира:
И на нас ни е любим.
Наталия Петрова коментира:
Да. Трябва да се разнообразява.
Наталия Петрова коментира:
Да много са ефектни и най- важното пържиш много тиквички едновременно иначе ако са нарязани...
Наталия Петрова коментира:
Коричката е хрупкава,а от вътре са мекички.
Наталия Петрова коментира:
Моля,може би трябваше да го опиша по- подробно с рецептата :(
Наталия Петрова коментира:
Използвала съм малко ножче за белене,важното е разреза да се прави под лек наклон. Хващам с едната ръка тиквичката (изправена),с другата правя разрез под наклон докато стигна шишчето и след това без да вадя ножа въртя тиквичката докато стигне ножа до края.
Наталия Петрова коментира:
Да така е затова и писах в кой край.
Наталия Петрова коментира:
В сайта съм за да готвя не за да си пиша автобиография. За мен това е лично затова съм преценила да ти отговоря лично. Иначе коментара можеше и да него трия но тези който четът коментарите ще останат с впечатлението че несъм ти отговорила. Съжалявам ако това тее подразнило,не това е била целта ми.