Моите коментари

Наталия Петрова коментира:
Ще падна..1. И според мен това нее рецепта 2."половин сантиметър" - на снимката са 1 мм. 3. ако си сложа салам направо на котлона ще пуши цял месец
Наталия Петрова коментира:
С тази панировка нямам провали ;)
Наталия Петрова коментира:
Ще сложа другия път,да опитам ..
Наталия Петрова коментира:
Ще се радвам да споделиш впечатления ;)
Наталия Петрова коментира:
Когато белтъците са престоели( аз знам 3 дни) се втечняват и това е едно от основните правила за правенето на френски макарони.
Наталия Петрова коментира:
Вкусно е,мекичко и приятно ...
Наталия Петрова коментира:
Купено е сиренето,стига да можеш да познаеш качественото сирене няма да се разпада,а и не само от сиренето зависи...
Наталия Петрова коментира:
Да без миризми,опитай. От както започнах да я готвя по този начин несъм я приготвяла по никакъв друг. Кюфтетата ги правя по същия начин.
Наталия Петрова коментира:
Хрупкава коричка, сочна, без неприятни миризми.Препоръчвам я.
Наталия Петрова коментира:
Единствения проблем в изречението е техническата грешка " очаквали" като съм имала предвид "опаковали", но няма как вече да се поправи...иначе си е напълно смислено изречението. Кое точно не разбра?
Наталия Петрова коментира:
Много вкусен беше...
Наталия Петрова коментира:
Видях рецептата ти,страхотна е. Другия път ще го направя по твойта...
Наталия Петрова коментира:
Като знам колко нежен и пухкав крем се получава от сметаната и крема сиренето,а в съчетание с кекс само мога да кажа ммммммм.. Страхотна рецепта другия път така ще го направя.
Наталия Петрова коментира:
Пробвала съм всякакви съчетания с пиле, но с зелен фасул и през ум не ми е минавало да съчетая...
Наталия Петрова коментира:
Изглежда страхотно,само незнам по това време каде намери смокини...
Наталия Петрова коментира:
Много лесен и сочен. Нещо по различно.