Моите коментари

Наталия Петрова коментира:
Отговорих ти на лично съобщение затова изтрих коментара,да си кача и егенето ако искате
Наталия Петрова коментира:
Страхотна е ,израстнали сме с нея. Радвам се,че съм била полезна.
Наталия Петрова коментира:
Да от по дебелото е но и с тънко става.
Наталия Петрова коментира:
Страхотна рецепта и красиво поднесена.
Наталия Петрова коментира:
В нашия край така ги наричаме...
Наталия Петрова коментира:
Такива и бяха..супер вкусни.
Наталия Петрова коментира:
Изглеждат апетитно,аз само бих сменила пресните краставички с кисели такива.
Наталия Петрова коментира:
Опитай няма да съжаляваш,аз обичам пилешко със сметана,но е доста тежко, затова го приготвям с мляко,съвсем по лек и нежен е вкуса.
Наталия Петрова коментира:
Децата малко трудно се справят със спагетите затова наблягам на макарони и фиде.Опитай
Наталия Петрова коментира:
Изглежда страхотно, много апетитно и много красиво поднесено.
Наталия Петрова коментира:
Изглеждат страхотно,като чета рецептата и на вкус ще са такива.
Наталия Петрова коментира:
Едно време като гледахме крави баба ми също печеше коластра.Уникално вкусно,на мен ми наподобява крем карамел,но с по различна консистенция. Доколкото знам се прави млякото първите 2-3 дни след като се родят теленцата. Продава се суха коластра на капсули, но с нея едва ли би се получило същото.
Наталия Петрова коментира:
Страхотни са...а снимките просто ...уникални
Наталия Петрова коментира:
Страхотна декорация. Предполагам и на вкус са страхотни.
Наталия Петрова коментира:
Тези ги правих за дъщяря ми,а тя видили нещо зелено в чинията и отказва да ги яде. Иначе за нас слагам много подправки.
Наталия Петрова коментира:
Да може,кой както ги предпочита. Търпят промени..