Аз също обожавам да готвя с пресни подправки, за това и написах тази статия. Обичам аромата им да остава по ръцете ми и в дома ми. Страхотно е! За това, когато мия пресни подправки, ги мия с топла вода, така аромата им още повече се освобождава и после навсякъде ми мирише на хубаво!
И на мен не ми прилича на омлет, но може би жената го е кръстила така, защото мъжете ги мързи да си разбият яйцата и да си нарежат всичко както си трябва на ситно. За това го е нарекла мързелив омлет! :) Лично мнение
Зависи от стомаха на човек. По принцип винаги сменям водата. Но, понякога наистина не ми се занимава. Иначе предварително си го накисвам от предната вечер.
Ами за това, че не е лоша съм съгласна, но за обяснението направих стъпка по стъпка това, кето е направил Стоян от Бонн апети и стана много вкусно. Не Ви се аърдя и не мисля, че се заяждате. Човек се учи, докато е жив. Благодаря Ви за този коментар
Моите коментари