Моите коментари

Марияна коментира:
Класическа и много вкусна торта. Не съм се сещала на наръся начупени бисквити. Следващият път ще пробвам по вашият начин.Обикновено и слагам смлени орехи.
Марияна коментира:
На пръв поглед обикновени, но са много вкусни. Често им слагам отгоре доматче на шайби или поръсвам с шарена сол.
Марияна коментира:
Вкусен е. Мек от вътре. Усеща се локума и леко припечените орехчета много приятно.
Марияна коментира:
Благодаря, наистина са вкусни. Каквито и солени мъфини да направи човек винаги стават хубави.Най важно е според мен хубаво брашно и желание.
Марияна коментира:
Наистина добре се получават. Вкусни, меки от вътре, леко препечени от горе, с аромат на кашкавал.След като се направят кръгчета, слагам ги да втасат /забравих да отбележа в рецептата/.
Марияна коментира:
С попилото масълце ще са много ароматни и меки.
Марияна коментира:
Съгласно съм с вас. Най добре си шупва кубчето мая.Никога не я замразявам, държа я в хладилника.Преди да почна да меся я изкарвам на стайна температура.Стават по пухкави тестените закуски, направени с кубче мая.
Марияна коментира:
Харесва ми рецептата. Добре изглеждат баничките.Смятам, че ще са вкусни. Ще ги направя.
Марияна коментира:
Момичета, всички сме прави по някакъв начин. Едно е важно - да са вкусни и направени с желание.
Марияна коментира:
Режа ги на триъгълник, слагам в широката част сладкото и навивам без да подмушвам.Според мен са си кифлички.Ако искате наречете ги сладки. Но едно е сигурно много са вкусни.
Марияна коментира:
Става вкусна и мека от вътре. Бухва.От заливката отгоре става мекичка и от горе.Пробвала съм и без заливка, също става добре с препечена коричка.
Марияна коментира:
Баклавата се получи много добре. Прибавих допълнително и много нарязани на ситно орехи. На баклавата и отива много орехчета. Придава хубав вкус по този начин.
Марияна коментира:
Наистина класическа рецепта. Харесвам този тип меденки. Слагам и моя снимка на меденки изрязани с формички на цвете и сърце полети с разтопен шоколад, залепени със сладко.
Марияна коментира:
Става много вкусен и винаги се получава. Не е традиционният в който вътре се слага сиренце но е пак апетитен.А ако се намаже и тавичката с хубаво немско масло, а не с олио придава една много хубава ароматна коричка.
Марияна коментира:
Да, хареса ми.Вкусни, мекички от вътре и с любимият ми сусам като завършик се получиха дабре.Нямах пресен магданоз и не сложих.
Марияна коментира:
И моите, но нямам снимки на тях. Скоро ще направя и ще кача заедно с рецепта.Обичам чного пити, погачи. Вкусни, меки, ароматни, но трудоемки.
Марияна коментира:
Не е суха, много леко запържвам каймата с подправките, а не да стане суха, ронеста. Със сиренцето което ползвам става също добре.
Марияна коментира:
Не съм пробвала с прясно мляко, но сигурно с него ще е още по хубава.