Класическа и много вкусна торта. Не съм се сещала на наръся начупени бисквити. Следващият път ще пробвам по вашият начин.Обикновено и слагам смлени орехи.
Наистина добре се получават. Вкусни, меки от вътре, леко препечени от горе, с аромат на кашкавал.След като се направят кръгчета, слагам ги да втасат /забравих да отбележа в рецептата/.
Съгласно съм с вас. Най добре си шупва кубчето мая.Никога не я замразявам, държа я в хладилника.Преди да почна да меся я изкарвам на стайна температура.Стават по пухкави тестените закуски, направени с кубче мая.
Режа ги на триъгълник, слагам в широката част сладкото и навивам без да подмушвам.Според мен са си кифлички.Ако искате наречете ги сладки. Но едно е сигурно много са вкусни.
Баклавата се получи много добре. Прибавих допълнително и много нарязани на ситно орехи. На баклавата и отива много орехчета. Придава хубав вкус по този начин.
Наистина класическа рецепта. Харесвам този тип меденки. Слагам и моя снимка на меденки изрязани с формички на цвете и сърце полети с разтопен шоколад, залепени със сладко.
Става много вкусен и винаги се получава. Не е традиционният в който вътре се слага сиренце но е пак апетитен.А ако се намаже и тавичката с хубаво немско масло, а не с олио придава една много хубава ароматна коричка.
Моите коментари