Моите коментари

Марияна коментира:
Традиционна българска баница, която всички обичаме. Много апетитна.
Марияна коментира:
Хапвала съм такава закуска, но не съм приготвяла. Ще опитам. Много е вкусна, мекичка и ароматна.Добре изглеждат!
Марияна коментира:
Това е една вкусна рецепта на банички.Зная рецептата от едно кулинарно предаване.Гостът който прави баничките ги представи с името "Баничките на леля Ани".
Марияна коментира:
Много вкусна и интересна на вид закуска.
Марияна коментира:
Извинявам се не съм написала - брашно колкото поеме за меко тесто. Моята преса ми е от 25 години, руско производство. Да, и сега се продават такива преси - за орехчета, гъбки, миздички и са на цена около 20, 25 лв.
Марияна коментира:
Харесва ми тази интерпретация на чийзкейк в чаши.До сега не съм срещала по този начин приготвен. Харесва ми. Лесен за приготвяне и добре изглежда.Със сигурност ще е вкусно. Ще пробвам скоро!
Марияна коментира:
Вкусна и лесна рецепта. Харесва ми.Ще я направя с краве масло, което заедно с розмарина да предаде хубав аромат.
Марияна коментира:
Пробвайте, не ми мисля, че ще съжалявате.Вкусен и ароматен е.
Марияна коментира:
Ягодите са купени, не са домашни. Не съм ги обработвала преди това. Кекса се получи добре, не ми киселей, харесва ми вкуса.
Марияна коментира:
Гледах рецептата в кулинарно предаване и ги представиха като хачипури. Направих ги и ми харесаха.
Марияна коментира:
Хубава рецепта.Вкусна напитка се получи. Изстудих я и във фризира, прекрасна е за топлите дни.
Марияна коментира:
Бързо става, не много скъпа от към продукти,но и много вкусна.Често правя такава, но отгоре поръсвам със сусам или ръсеница когато имам. Качвам снимка и на моята.
Марияна коментира:
Вкусни и лесни за приготвяне кифлички. И бързи, без да чакаме втасване. Благодаря за хубавата рецепта. Качвам и моите кифлички. Вкуса го определям като топло хлебче със сирене.
Марияна коментира:
Единият кекс от ляво е с моркови. Др. е др. вид. Пекох два едновременно. Нянам снимка на нарязан.
Марияна коментира:
Повече си бухват с мая. Рецептата е само със сода, но не ми харесва така и затова слагам вече много малко сода и добавям мая.Меки и вкусни.
Марияна коментира:
Точна така, не се усеща. Усеща се само като са врели буквално.
Марияна коментира:
Не знам. Така със сигурност става добре. Вкусен е, спулочлив е. Ако е с мая би трябвало и брашното да е повече.
Марияна коментира:
Да, разбира се. Правя го със смокини защото много ги харесвам. А с домашно смокиново сладко, което правя е много вкусно.