Моите коментари

На дъното на тавата се слага бешамел. Лазаня винаги започва и свършва с бешамел
Радвам се, че Ви е харесало
Много изкушаващо изглежда!
Благодаря ти, Дани! Ще я пробвам задължително!
Дани, тази супичка ми изглежда много здравословна и подходяща за моята диета. Хлябът може ли да се замени с нещо друго или да не се позлва изобщо
Изглежда супер , Дани! Аз скоро не съм правила, но като го видях този разкош, май ще си направя и аз! Поздрави
Дани, много вкусно изглежда. Имам всички продукти, само че имам филета пангасиус, може ли да ги заменя и да ползвам тях, вместо кустур
3 яйца не са ли много за 500 гр, кайма, По принцип на такова количество се слага само 1 яйце
Мъдри ми се в хладилника една голяма пита карфиол, така че ще ги приготвя. До сега не съм правила такива и ще ми е интересно да видя какви ще са на вкус. Поздрави
Правила съм такава вкусотия в един от хотелите, където работех. Доста време се готви опашката, но пък резултата е уникален
Още утре ще ги направя! Изглеждат страхотно!
Потекоха ми лигите, Дани! Голяма майсторица си! Браво!
Ммм, Дани! Както винаги изкушаващи снимки, Скоро не съм правила баклава и мисля да пробвам твоята. Изглежда невероятно! Поздравления
Н. Акифова наистина стана вкусен
И аз благодаря! Просто ми се стори много гъста сместта, когато добавих тиквата, но пък останх приятно изненадана, когато се изпече и го извадих без проблем от формата. Със сигурност пак ще повторя. Весели празници и на Вас!
Много е вкусен. Не сложих отгоре шоколад и орехи, защото не разполагах с такива, но наистина е уникален! Благодаря за рецептата
Трябвало е да уточните, че се стърже на ситно ренде, а не на едро! В момента се пече, дано се изпече, че иначе продуктите ми отиват на вятъра!