Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Пълни ГЛУПОСТИ. Това е една от най-вкусните гъби. Цени се в Русия и северна Европа. От нея се получават прекрасни солени туршии. Единствено трябва да мине през предварителна обработка. Киснене във вода два дена, а след това изваряване.
Анонимен коментира:
Това да не е пилешка супа?
Анонимен коментира:
И това ако е шкембе. Тенджерата под налягане не дава на шкембето да даде целия си аромат. Топла вода? Вие сериозно ли мислите, че това е вкусно? А бульона къде отиде. Тази „рецепта“ даже единица ѝ е много. Гадост.
Анонимен коментира:
Идиоти, кой дава на пилетата хормони. Живота на бройлера е два месеца, а хормона започва да действа по-късно. При телетата използват хормони, а при птиците е безсмислено.
Анонимен коментира:
Глупости. Особено за маста, която съдържа незаменими аминокиселини и е по-здравословна от олиото.
Анонимен коментира:
Пача в тенджера под налягане? Вие нормални ли сте?
Анонимен коментира:
С крачето става топла пача, а не шкембе чорба.