Страхотни са. Аз ги изпекох на грил-тигана без мазнина и после ги намазах с паста от маргарин, пресован чесън, чубрица и шарена сол. Невероятно вкусни станаха. Страхотна рецепта :)))
Използвах тази чеснова паста за крилца, защото не намерих хубава рецепта из нета за чеснови пилешки крилца. Станаха страхотни. Сложих олио вместо зехтин, при печене- малко водичка и фолио, след 30-ина мин се маха фолиото да се позапекат. Резултата беше невероятно вкусни крила :))
Абе, Лили, какво масло,бе. Няма масло нито в продуктите, нито в рецептата. А ядките се натрошават и се слагат заедно с бисквитите в разтопения локум. Четете малко, бе хора!!!
След толкова много хвалби реших и аз да ги направя. Наистина са страхотни- стават много бързо, а са невероятно пухкави и вкусни. Аз направих двойна доза и се получиха 17 броя. Направете ги- супер са. Благодаря за рецептата! :))))
Днес ги направих - станаха страхотни. Само да добавя, че е добре да се сварят дробчетата, за да се извари кръвта в тях, после - по рецептата. Може и другите да го знаят, но аз не го знаех (за първи път правя дробчета) и малко се поизложих пред свекито... :( :)))))
Току-що ги извадих от фурната - страхотно ухаят. Симона, аз ги пекох около 25 мин на 180 градуса, но всяка фурна си е различна. Придобиват много приятен кафеникав загар. Аз сложих повечко канела, но просто я обожавам. Реших да ги оформя с ръце - получи ми се много добре. Мокря си ръцете и правя топче, което сплесквам и оформям като сладка. Веднага като ги извадите от фурната са меки, но като изстинат и маслото стегне, стават хрупкави точно каквито са бисквитите. Много съм доволна от рецептата. :)))
Моите коментари