Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Новак

Моите коментари

Чудесна тортичка! Браво за рецептата. Нищо сложно няма. Получи се много сочна и вкусна торта. Всички я харесаха. Опитайте я :)
Страхотни са. Аз ги изпекох на грил-тигана без мазнина и после ги намазах с паста от маргарин, пресован чесън, чубрица и шарена сол. Невероятно вкусни станаха. Страхотна рецепта :)))
Използвах тази чеснова паста за крилца, защото не намерих хубава рецепта из нета за чеснови пилешки крилца. Станаха страхотни. Сложих олио вместо зехтин, при печене- малко водичка и фолио, след 30-ина мин се маха фолиото да се позапекат. Резултата беше невероятно вкусни крила :))
Е, защо прекалявате с продуктите като си има точна рецепта :)))))
Абе, Лили, какво масло,бе. Няма масло нито в продуктите, нито в рецептата. А ядките се натрошават и се слагат заедно с бисквитите в разтопения локум. Четете малко, бе хора!!!
След толкова много хвалби реших и аз да ги направя. Наистина са страхотни- стават много бързо, а са невероятно пухкави и вкусни. Аз направих двойна доза и се получиха 17 броя. Направете ги- супер са. Благодаря за рецептата! :))))
Радвам се, че тортата Ви се е получила добре, Райна :))) Продължавайте смело в кулинарството ;)))
Кремчето е супер. Аз добавих и разбитите белтъци, защото няма какво да ги правя. Стана много леко и въздушно :)
к.ч.-кафяна чаша к.л.-кафяна лъжичка ч.ч.-чаена чаша ч.л.-чаена лъжичка :)
Искам да попитам за какъв размер тава са тези продукти?
Пише "захар- 1 ч.ч." след яйцата, просто не е на нов ред :)
Готвача, какво не Ви се е получило? То няма кой знае какво сложно по рецептата.
Би трябвало да се използва за намазване на бутерките преди печене.
Днес ги направих - станаха страхотни. Само да добавя, че е добре да се сварят дробчетата, за да се извари кръвта в тях, после - по рецептата. Може и другите да го знаят, но аз не го знаех (за първи път правя дробчета) и малко се поизложих пред свекито... :( :)))))
Ами с едно кило брашно и половин кило захар сигурно е така :))))))))))
Пише 1 крем ванилия - явно от тези на прах.
Бреййй, вече и имитатори имам :)))) Ами "адашке", какво означава това "малко" - или става тестото за разточване, или не става.
Току-що ги извадих от фурната - страхотно ухаят. Симона, аз ги пекох около 25 мин на 180 градуса, но всяка фурна си е различна. Придобиват много приятен кафеникав загар. Аз сложих повечко канела, но просто я обожавам. Реших да ги оформя с ръце - получи ми се много добре. Мокря си ръцете и правя топче, което сплесквам и оформям като сладка. Веднага като ги извадите от фурната са меки, но като изстинат и маслото стегне, стават хрупкави точно каквито са бисквитите. Много съм доволна от рецептата. :)))