Ти предупреди, че не е за нервни домакини тази рецепта, така че аз отпадам за сега, ще чакам да съм спокойна и ще ги започна, някой ден....Гласувам, много ти е хубава рецептата.
В маринатата за шишчета не слагам ракия. Някъде четох, също както и тук, че се слага в началото на печеното агнешко, но аз заливам с 50 мл водка. . Така се убива точно аромата на агнешкото, който пък аз не търпя и затова не го и ям.
Първо, никога не съм хапвала домашна кокошка, както и домашно пиле. Това за уточнение. Имам желание, но няма от къде да набавя такава, така че продължавам с пилетата от специализираните магазини.
Второ, рецептата ми харесва, но бих добавила вместо олио, масло, по презумция киселото мляко го изключвам, не обичам в супи, ястия да го усещам.
И трето, може и да не разбирам как се готви домашна кокошка, но си гласувам определено.
Богата е рецептата и не виждам смисъл от добавката на бекон. Манатарките са достатъчно ароматни, също и другите продукти. Аз не бих го прибавила, от това рецептата само губи.
Рецептата за милинките е хубава, и ако изключа маргарина ще е още по-хубава и защо в заливката присъства и той не мога да разбера, а не е хубаво масло...
Точно за тази рецепта вчера исках да добавя коментар, че много ми харесва и с удоволствие ще я направя. Единственото нещо с което бих си помогнала за по-бързо е, че ще ги мина чушките през блендера на принципа на старт и стоп бутона без да стават на каша , а само на малки парченца. Тези видове рецепти са моите рецепти, постни и много вкусни. Браво и чудесна идея за кюфтенца от печени чушки.
Благодаря, момичета!
Кифличките се оказах много приятни, и наистина ако се спази този стартер са и в следващите дни меки. Интересна рецепта със стартера, не бях работила по този начин. Под ръка имах шоколад и не ми се отваряше ново бурканче със сладко, плънката е по желание.
Сигурно е така, не споря, но като го видя плеснат огромен в чинията и ми се отяжда. Ако реша някой ден да го приготвям ще ти открадна рецептата за джолана.
Тази рецепта ти я приемам, много е хубава, но тези джолани които ги гледам на снимки хич не са по моя вкус, не съм опитвала не съм и приготвяла, не зная изобщо какво бих го правила ако ми се наложи, но и никой няма такава идея у дома. Само в Германия съм виждала такова нещо да се поднася в техните кръчми, аз така и не го опитах, въпреки че всички се облизваха
Много ми харесва, защото баклава се прави с много масло, както е тук в рецептата, даже аз слагам спокойно до 300-350 г. Браво ,Роси! Само ми кажи каква роля играе бакпулвера, защото никога не слагам.
Билянке, благодаря, че ме разбра, с най-добри чувства съм и дай да си говорим за телешко и пилешко. Жалко, тук няма емотикончета да сложа голямата усмивка.
Може би е много вкусно, но силно съм шокирана, моля те не го приемай като негативно отношение, но за първи път виждам така поднесено, а и изобщо такова нещо. Да си кажа честно не зная даже какво може и да се хапва от това, а и така в чинията нещо ме притеснява, ама аз съм си това, нали разбираш, каприз съм си и нещо като не ме хване от първи път .... не бих го приготвила, честно. Гласувам.
Благодаря, момичета.!
За първи път ги направих много са лесни, няма трудност никаква, а на всичкото отгоре са и много вкусни. Ще се радвам ,ако някоя от вас качи собствена снимка. За обяснения относно оформлението винаги съм готова да помогна, но има и клипове и ще се ориентирате как точно става, елементарно е.
Моите коментари