Агне в Трап

Разгледай всички 41 кулинарни идеи относно агне в трап в Готвач.бг.
Агне печено в трапАгне печено в трап
клонки от черница (измити и обелени от кората). Въху тях поставяме вече вързаното агне и го намазваме обилно с маста, която сме приготвили...
Гергьовско агне в трапГергьовско агне в трап
цели обелени картофи. С тавата се слага в трап, в който предварително е горял огън в разстояние на 4-5 часа. Трапът се покрива с ламарина, а...
Агне на пещАгне на пещ
2
Най-подходящо за печене е младо и тлъсто агне. Хубаво го измийте и почистете отвътре и вън. Натъркайте го със сол вътре и отвън, а със смлян...
Гергьовско агне по кулскиГергьовско агне по кулски
, в която предварително се поставят тънки летвички, за да не се залепи агнето за дъното. Сипва се 1/2 литър вода. Цялото агне се увива във фолио и се пече на средно силна фурна....
Агне на механично чевермеАгне на механично чеверме
върти на огъня. Закланото и почистено от вътрешностите агне се забучва по средата на механичния кол, а агнето се поставя така: първо вкарваш...
Пълнено агне с девесилПълнено агне с девесил
завива цялото агне. Пече се 3 часа в загрята фурна. През половин час агнето се залива със соса от печенето....
Торта Великденско агнеТорта Великденско агне
3
бакпулвер. Разбъркайте внимателно с шпатула. Подгответе си формата (3D на агне), като я намажете с масло и поръсите леко с брашно. Изсипете...
Агне на шишАгне на шиш
Измиваме агнето много добре, след което го изцеждаме. Посоляваме го отвътре и отвън със сол и черен пипер и го напълваме с нарязания на ситно...
Печено агне по добруджанскиПечено агне по добруджански
Измиваме и посоляваме агнешкото месо. Попарваме дреболиите с подсолена вода. Нарязваме ги па ситно и посоляваме на вкус. В тенджера със...
Курбан с агнеКурбан с агне
. Добавя се оризът и малко бульон от варенето на дреболиите. С тази смес се пълни предварително измитото и посолено отвън и отвътре агне...
Цяло печено агнеЦяло печено агне
Измиваме добре месото и го натъркваме навсякъде старателно с предварително разбърканите сол, черен и червен пипер. Поставяме агнето в голяма...
Агне пълнено със зрял фасулАгне пълнено със зрял фасул
1
Фасулът се сварява до омекване и се посолява. В мазнината се задушава нарязаният на дребно лук, а след това се прибавят червеният пипер...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 2
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: