Борш по градинарски

Борш по градинарски

0

картофите. Добавете подправките и оставете да заври. При нужда долейте още гореща вода. Разбийте киселото мляко или сметаната и застройте борша по градинарски. Поръсете с накълцан магданоз....

1

Борш по Градинарски

Открий всички 17 избрани предложения за борш по градинарски в Готвач.бг.
Ароматен борш по градинарски

Ароматен борш по градинарски

се задушават заедно, като разбърквате от време на време. Сипете 4 чаши гореща вода и оставете да ври боршът на умерен котлон. Опитайте...

Борш

Борш

Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...

Бор

Бор

кулинарията От белия бор може да се приготви така нареченият боров мед. За целта деветдесет броя борови връхчета се накисват в един литър вода...

Зелен борш

Зелен борш

минути преди готовност се добавя ситно нарязан магданоз и копър. Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза...

Говежди борш

Говежди борш

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...

Московски борш

Московски борш

Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката. Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в...

Постен борш

Постен борш

Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването...

Литовски борш

Литовски борш

Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета...

Градинарски омлет

Градинарски омлет

Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния. В същия тиган задушете тиквичката и...

Супа Борш

Супа Борш

4

около 15 минути. Прибавете размитото в малко вода доматено пюре и долейте 1 литър гореща вода. Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз. Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана....

Манастирски Борш

Манастирски Борш

настрани 15 минути. Сервирайте борша топъл, като прибавите на порция по една супена лъжица сметана или кисело мляко. Поръсете със ситно нарязания магданоз....

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: