Gotvach.bg»Избрани Колекции»Борш по Градинарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1
Борш
1

Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода.
Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...

Измитите бутчета се запържват, добавя се солта, гъбите, нарязани на едро, лукът, нарязан на дребно, и нарязаната на дребно чушка.
Пържат се за...

В съда за готвене се слагат ситно нарязаните лук и моркови и леко се задушават в малко растително масло и вода, след което се добавят картофите, наситнените...

3

Накрая поднесете с нарязания магданоз и поднесете супата по градинарски....

1

Варете любимия борш до готовност.
Поръсете готовата супа с магданоз.
Поднесете борша с бекон по украински с цедено мляко по желание....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: