Борш по Градинарски

Открий всички 17 избрани предложения за борш по градинарски в Готвач.бг.
Ароматен борш по градинарски
Ароматен борш по градинарски
се задушават заедно, като разбърквате от време на време. Сипете 4 чаши гореща вода и оставете да ври боршът на умерен котлон. Опитайте...
Борш по градинарски
Борш по градинарски
картофите. Добавете подправките и оставете да заври. При нужда долейте още гореща вода. Разбийте киселото мляко или сметаната и застройте борша ...
Борш
Борш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Бор
Бор
кулинарията От белия бор може да се приготви така нареченият боров мед. За целта деветдесет броя борови връхчета се накисват в един литър вода...
Зелен борш
Зелен борш
минути преди готовност се добавя ситно нарязан магданоз и копър. Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза...
Говежди борш
Говежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Литовски борш
Литовски борш
Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета...
Постен борш
Постен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването...
Московски борш
Московски борш
Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката. Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в...
Унгарски борш
Унгарски борш
непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Манастирски Борш
Манастирски Борш
настрани 15 минути. Сервирайте борша топъл, като прибавите на порция по една супена лъжица сметана или кисело мляко. Поръсете със ситно ...
Украински Борш
Украински Борш
2
В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: