Виенски Сладкиши

Открий всички 41 кулинарни идеи за виенски сладкиши в Готвач.бг.
Виенски сладкиш
Виенски сладкиш
2
върху сладкото. Виенският сладкиш се пече в предварително загрята фурна за около половин час. 10 минути преди да е готов, се посипва с ...
Коледни орехови виенски сладки
Коледни орехови виенски сладки
на 160°С с вентилатор фурна за около 20 минути или докато сладките станат с тъмно златист цвят и покафенеят по краищата. Оставете върху решетка да ...
Класически Виенски Сладки
Класически Виенски Сладки
(1 и 1/2 см). Наредете сладките в тава, застлана с хартия за печене. Печете на 170 градуса до порозовяване. Поръсете ги с пудра захар....
Виенски Сладкиш Кардинал
Виенски Сладкиш Кардинал
Белтъците се разбиват до пяна, прибавя се захарта на порции. Поставят се на водна баня и разбиването продължава докато станат много плътни и...
Виенски плодов сладкиш
Виенски плодов сладкиш
От брашното, маслото, жълтъка и виното се замесва тесто и се оставя в хладилника за 30 минути. След това се разточва на кора с дебелина 6-7...
Виенски сладкиш с череши
Виенски сладкиш с череши
2
Разделете яйцата. Разбийте белтъците до получаване на пухкав сняг. Разбийте жълтъците със захарта. Прибавете към тях маслото и отново...
Виенски кифлички
Виенски кифлички
1
Разтворете маята в малко прясно мляко, в което сте добавили лъжичка захар. Оставете 10-ина минути на топло, за да се активира. След това смесете...
Виенски кюфтета
Виенски кюфтета
2
Нарежете на ситно главата лук и я смесете с каймата, накиснатия и добре отцеден хляб, яйцето и подправките и добре объркайте. От каймата оформете...
Виенски кроасани
Виенски кроасани
12
Изсипвате маята в топлото мляко със захарта и няколко лъжици брашно. Изсипвате в купа част от брашното, олиото, яйцето, бакпулвера, солта и след...
Виенски гулаш
Виенски гулаш
В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко. Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и...
Виенски кифли
Виенски кифли
Маята се разтваря във водата. Добавят се сол, захар, олио, разтопено масло. Брашното се пресява и се добавя към сместа. Тестото се разделя на...
Виенски шницел
Виенски шницел
на пърженето, за да може мазнината да облее шницела. Отцеждайте готовите виенски шницели върху кухненска хартия и ги поднесете веднага със свежи ...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 4
4 3
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: