Домашен Бабек

Разгледай всички 14 кулинарни идеи относно домашен бабек в Готвач.бг.
Доматена супа на баба
Доматена супа на баба
Трите вида лук - праз, кромид и чесън, се почистват и нарязват на ситно. Слагат се в тенджерка с олиото и се запържват. Добавя се към тях...
Бабек
Бабек
3
Месото се нарязва на дребно, осолява се и се оставя да престои 1 нощ. Прибавят се ситно нарязаният лук и подправките. Със сместа се пълни...
Страхотна домашна торта от баба
Страхотна домашна торта от баба
Първо приготвяме блатовете. В купа смесваме захарта и киселото мляко и разбиваме. Добавяме и останалите продукти без какаото и разбиваме хубаво...
Домашен пикантен доматен сос
Домашен пикантен доматен сос
Лукът и морковите се задушават в загрято олио с малко вода. Щом се изпари водата се прибавят нарязани ситно домати без люспи и се заливат с чаша...
Домашен доматен сос
Домашен доматен сос
1
Пасирайте консервираните домати и нарязаните пресни домати. Загрейте 60 мл олио и запържете ситно нарязания лук, а след като омекне добавете...
Домашен доматен сок
Домашен доматен сок
Почистете и нарежете доматите на малки парченца. Към тях добавете изцедения портокалов сок, водата, сол, захар, разбъркайте и сложете да заври на...
Яйца в доматен сос по рецептата на баба
Яйца в доматен сос по рецептата на баба
Запържваме лука и изсипваме доматите. Добавяме подправките, оставяме домата да поизври - за около 10-15 минути. Добавяме яйцата, но без да ги...
Дряновски бабек
Дряновски бабек
над огнище и го пушете за 5-6 дни. След това го провесете на проветриво място да се суши. Така приготвения Дряновски бабек е готов след 3-4 ...
Домашна пица с домашен суджук
Домашна пица с домашен суджук
слагаме домашно сирене, нарязан на дебели ленти. Печем домашната пица на загрята фурна на 180°C за 15-20 минути....
Домaшен доматен сос за риба
Домaшен доматен сос за риба
Подгответе бял сос, като запържите брашното в масло. Добавете бульона и разбъркайте до изчезване на бучки. Запържваме лука, гъбите и...
Елховски бабек
Елховски бабек
Месото и сланината нарежете на парчета и смелете на най-едрата решетка на месомелачката. Праза нарежете на много ситно. Сипете каймата в...
Цалапишки бабек
Цалапишки бабек
9
го или го завържете стегнато от двете страни. Поставете бабека 5-6 дни над огнище, за да се опушва. След това го окачете да съхне на сухо и...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: