Доматена супа на баба

Доматена супа на баба

0

Трите вида лук - праз, кромид и чесън, се почистват и нарязват на ситно. Слагат се в тенджерка с олиото и се запържват. Добавя се към тях...

1

Домашен Бабек

Разгледай всички 14 кулинарни идеи относно домашен бабек в Готвач.бг.
Бабек

Бабек

3

Месото се нарязва на дребно, осолява се и се оставя да престои 1 нощ. Прибавят се ситно нарязаният лук и подправките. Със сместа се пълни...

Страхотна домашна торта от баба

Страхотна домашна торта от баба

Първо приготвяме блатовете. В купа смесваме захарта и киселото мляко и разбиваме. Добавяме и останалите продукти без какаото и разбиваме хубаво...

Яйца в доматен сос по рецептата на баба

Яйца в доматен сос по рецептата на баба

Запържваме лука и изсипваме доматите. Добавяме подправките, оставяме домата да поизври - за около 10-15 минути. Добавяме яйцата, но без да ги...

Домашен пикантен доматен сос

Домашен пикантен доматен сос

Лукът и морковите се задушават в загрято олио с малко вода. Щом се изпари водата се прибавят нарязани ситно домати без люспи и се заливат с чаша...

Домашен доматен сос

Домашен доматен сос

1

Пасирайте консервираните домати и нарязаните пресни домати. Загрейте 60 мл олио и запържете ситно нарязания лук, а след като омекне добавете...

Домашен доматен сок

Домашен доматен сок

Почистете и нарежете доматите на малки парченца. Към тях добавете изцедения портокалов сок, водата, сол, захар, разбъркайте и сложете да заври на...

Дряновски бабек

Дряновски бабек

над огнище и го пушете за 5-6 дни. След това го провесете на проветриво място да се суши. Така приготвения Дряновски бабек е готов след 3-4 месеца....

Добруджански Бабек

Добруджански Бабек

Разликата между бабек и суджук е тази, че в бабека месото се накълцва. Накълцваме си месото и посоляваме също и прибавяме останалите...

Асеновградски Бабек

Асеновградски Бабек

. Завързваме краищата, така че да не влиза въздух, и готовият бабек поставяме на леко проветриво място на сянка. Обвивката може да бъди или...

Елховски бабек

Елховски бабек

Месото и сланината нарежете на парчета и смелете на най-едрата решетка на месомелачката. Праза нарежете на много ситно. Сипете каймата в...

Цалапишки бабек

Цалапишки бабек

9

го или го завържете стегнато от двете страни. Поставете бабека 5-6 дни над огнище, за да се опушва. След това го окачете да съхне на сухо и...

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: