Gotvach.bg»Избрани Колекции»Цалапишки Бабек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Цалапишки бабекБабекът трябва да е готов за консумация след 3-4 месеца.
Най-вкусен става, след като го позапечете на жар....
12
БабекКартофи с бабек и кисело мляко
Бабекът се нарязва на ситно. В предварително намазнена тава се подреждат 1/3 от картофите. Поръсват се с черен пипер и половината от бабека....
БабекМесото се нарязва на дребно, осолява се и се оставя да престои 1 нощ.
Прибавят се ситно нарязаният лук и подправките. Със сместа се пълни шкембето...
3
Асеновградски Бабек
Завързваме краищата, така че да не влиза въздух, и готовият бабек поставяме на леко проветриво място на сянка....
Елховски бабек
Месото и сланината нарежете на парчета и смелете на най-едрата решетка на месомелачката.
Праза нарежете на много ситно.
Сипете каймата в голямо...
Пърженото на баба в буркани
Всичко това се сипва в буркани и пърженото на баба в буркани се стерилизира 15 мин....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: