Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бански Бабек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Старец по бански
Щом настъпи май месец, преместете стареца по бански в сандъче и го зарийте с дървена пепел....
БабекМесото се нарязва на дребно, осолява се и се оставя да престои 1 нощ.
Прибавят се ситно нарязаният лук и подправките. Със сместа се пълни шкембето...
3
Елховски бабек
Месото и сланината нарежете на парчета и смелете на най-едрата решетка на месомелачката.
Праза нарежете на много ситно.
Сипете каймата в голямо...
Цалапишки бабекБабекът трябва да е готов за консумация след 3-4 месеца.
Най-вкусен става, след като го позапечете на жар....
12
Асеновградски Бабек
Завързваме краищата, така че да не влиза въздух, и готовият бабек поставяме на леко проветриво място на сянка....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: