Кайзер Пастърма

Открий всички 74 подбрани съвети относно кайзер пастърма в Готвач.бг.
Кайзер ПастърмаКайзер ПастърмаИма вариант за сушене на пастърмата в хладилник....
Домашна кайзер пастърмаДомашна кайзер пастърмаДомашната кайзер пастърма е готова за консумация след около 10 дена....
Кростини с кайзер пастърмаКростини с кайзер пастърмаКростините с кайзер пастърма са чудно предястие....
Защо кайзер пастърмата се нарича кайзер?Защо кайзер пастърмата се нарича кайзер?Кайзер пастърмата идва от немската дума за цар - Кайзер....
Кайзер ЗемелиКайзер ЗемелиВ част от пресятото брашно се поставят маята, захарта и солта. Разбърква се с лъжица хубаво. След това се прави кладенче и там се изсипва топлата...
Торта КайзерТорта КайзерРазбийте на слаб котлона на водна баня жълтъците на яйцата с половината захар. Щом побелее, снемете от котлона. Разбийте белтъците на твърд сняг...
Кайзер омлетКайзер омлетЖълтъците се разделят от белтъците. Белтъците се разбиват на пяна, жълтъците се бият до побеляване със захарта и ванилията. Смесват се и се изсипват...
Кайзер кавърмаКайзер кавърмаПочистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма. Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета...
ПастърмаПастърмаНа четвъртия ден пастърмата е готова за консумация....
Оригинални Кайзер питкиОригинални Кайзер питкиВ купа се слага маята, водата, медът и се разбърква, оставя се за 5 минути. След това се добавят яйцата и брашното със солта. Меси се до образуване...
Немски кайзер питкиНемски кайзер питкиМаята и захарта се разтварят в прясното мляко. Брашното се пресява и в средата се прави кладенче. В него се сипват яйцето, солта, маята и маслото,...
Конска пастърмаКонска пастърмаТази конска пастърма е готова за консумация след 7 дни....

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: