Как да Сготвя Заек

Открий всички 46 подбрани съвети относно как да сготвя заек в Готвач.бг.
Марокански заек
Марокански заек
Заекът, нарязан на порции, се запържва в сгорещения зехтин и се вади в плато. В същата мазнина се запържват последователно лукът на полумесеци...
Заек яхния
Заек яхния
предварително намазнено дъно поставете пласт от половината заешко месо, поръсете отгоре с бекон, добавете подправките и лука. После поставете отгоре...
Торта Заек
Торта Заек
1
. След като бъдат готови, се оставят да изстинат. Единият блат се реже, така че от него да се получат две ушички за заека и панделка...
Шпикован заек
Шпикован заек
1
заедно със зърната черен пипер. Може и без лука. Сложете да се пече в умерена фурна, като внимавате да не прегори отгоре. От време на време го...
Фарширован заек
Фарширован заек
сланината, нарязана на дребни парченца и сол на вкус. Каймата се омесва добре. Смъква се кожата на заека. Мекото месо от задните части се...
Пържен заек
Пържен заек
изстиналата марината заешкото месо за около 2-3 часа. Отцедете го, шпиковайте го със скилидки чесън и го изпържете в мазнината от двете страни...
Подлучен заек
Подлучен заек
Заекът се нарязва на порции и се запържва в олиото до златисто, след това се налива малко вода и месото се задушава. Лукът се обелва и...
Задушен заек
Задушен заек
горещо масло заедно с бутчетата. Долива се с бульон, приготвен от главата и костите. След 1 до 2 часа (в зависимост от количеството) месото се...
Заек капама
Заек капама
смес напълнете заека и го зашийте. Сложете го в глинен гювеч. Полейте го с малко вода, виното и малко олио. Похлупете гювеча и го поставете в ...
Пълнен заек
Пълнен заек
4
чубрицата и бахара. Напълнете заека с така приготвената плънка и го зашийте. Сложете заека в намазана с масло тава, натрийте го обилно с ...
Маринован заек
Маринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...
Фалшив заек
Фалшив заек
2
Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: