Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Кайзер Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...

В края всяко парче пастърма се пронизва с канап и се окачват на проветриво място на разстояние едно от друго....

Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....

10

Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...

С половината от сместа се прави подложка, върху която се поставя прясното филе от сьомга....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: