Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Оцет от Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Разбъркайте всички съставки много добре и ги изсипете в буркан. Преди употреба ги оставете да престоят за няколко часа в хладилник. Това е чудесен...

На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...

2

Получава се изключително приятен и ароматен оцет, с който може да овкусявате салати, печени меса и т.н....

За направата на зимнина използвайте по-добре винен оцет, който е по-добър избор при консервиране....

1

Водата се налива в бутилки, които се държат на студено, за да не ферментира домашният оцет.
Оцетът от джанки е готов....

Домашният оцет се филтрира и се ползва за овкусяване на ястия.
Домашният гроздов оцет е готов....

6
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
51
48
31
20
10
Дай твоята оценка: