Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Оцет от Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Оцет от Вино

Как се Прави Оцет от Вино

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как се прави оцет от вино в Gotvach.bg.
Как се прави винен оцет в домашни условияКак се прави винен оцет в домашни условияСлед като процесът на ферментация приключи със създаването на вино, оставете гроздовият сок да престои още и да се получи винен оцет....
Сос с босилек и винен оцетСос с босилек и винен оцет
Разбъркайте всички съставки много добре и ги изсипете в буркан. Преди употреба ги оставете да престоят за няколко часа в хладилник. Това е чудесен...
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Как се прави оцет от вино?Как се прави оцет от вино?
1
Домашният винен оцет се прави лесно и бързо....
Ябълков оцетЯбълков оцет
2
Съхранявайте домашният оцет на студено място. Ябълковият оцет ще бъде годен след 2 месеца....
Малинов оцетМалинов оцет
Получава се изключително приятен и ароматен оцет, с който може да овкусявате салати, печени меса и т.н....
ОцетОцет
За направата на зимнина използвайте по-добре винен оцет, който е по-добър избор при консервиране....
Натурален ябълков оцетНатурален ябълков оцет
1
С времето той ще се избистри. Използвайте този натурален ябълков оцет за овкусяване на различни салати и супи....
Оцет от джанкиОцет от джанки
Водата се налива в бутилки, които се държат на студено, за да не ферментира домашният оцет. Оцетът от джанки е готов....
Домашен гроздов оцетДомашен гроздов оцет
Домашният оцет се филтрира и се ползва за овкусяване на ястия. Домашният гроздов оцет е готов....
Домашен ябълков оцетДомашен ябълков оцет
6
След 10 дни се образува и утайка, отново се прецежда и това е домашният ви ябълков оцет....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
51
48
31
20
10
Дай твоята оценка: