Как се Прави Пудинг

Прегледай всички 34 авторски предложения за как се прави пудинг в Готвач.бг.
Да си направим домашен пудинг
Да си направим домашен пудинг
1
магазина, можем да се опитаме да си направим пудинг у дома. Домашният пудинг ще стане много вкусен. Всяка домакиня може да си го ...
Пудинг-мъфини
Пудинг-мъфини
Предварително си намасляваме 8 формички за мъфини. Отделяме жълтъците от белтъците. Белтъците разбиваме на сняг. Жълтъците посоляваме и...
Мандаринов пудинг
Мандаринов пудинг
Сокът от мандарините се изцежда. Прибавя се водата и се опитва. Ако ви е повечко кисел му добавете захар. Аз не го направих. Стана приятно...
Пудинг Торта
Пудинг Торта
останалото мляко да заври и добавяме грис и захарта. Бъркаме енергично да не загори, когато грисът набъбне разтваряме си крем пудинга с малко вода...
Бананов пудинг
Бананов пудинг
се охлади. Охладения пудинг приберете в хладилник за няколко часа преди да консумирате. Ако искате да избегнете печенето разбийте 250 мл. ...
Черешов пудинг
Черешов пудинг
Кифлите се натрошават и се заливат с млякото. С помощта на решетъчна лъжица отцедете получената каша. Разбийте маслото със захарта, добавете...
Пудинг Дипломат
Пудинг Дипломат
2
Ако ползвате желатин на листа, накиснете ги в студената вода. Мариновайте стафидите в рома. Нарежете лимоновата кора и ядките и ги разбъркайте с...
Ванилов пудинг
Ванилов пудинг
захарта. След като заври млякото, се прибавя и пудингът. Разбърква се непрекъснато до сгъстяване и пълна готовност. Изсипваме топлия ...
Яйчен пудинг
Яйчен пудинг
Намажете с масло форма за пудинг и поръсете със сухар. Разбийте хубаво яйцата, добавете прясното мляко и разбъркайте до получаването на гладка...
Спаначен пудинг
Спаначен пудинг
Спанакът се измива, почиства се, нарязва се и се задушава до омекване в загрятата мазнина. Жълтъците на яйцата се разбиват добре и се сипва...
Черен пудинг
Черен пудинг
. Разпределете сместа в продълговатите форми и печете около 1 час до готовност. Готовият черен пудинг се охлажда и може да съхранява до 1...
Лешников пудинг
Лешников пудинг
Желатинът се накисва в студена преварена вода за половин час. Лешниците се смилат. Желатинът се отцежда, смесва се с топлото мляко, загрява се за...

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: