Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Паламуд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки....

Те ще се сготвят от горещината на глинения съд.
След 3 до 5 минути обърнете всеки котлет от другата страна и оставете докато сачът изстине....

6

Сервирайте 1 паламуд, полят с лимонов сок, а отстрани наредете от зеленчуците. Гарнирайте с резенчета лимон....

Първо, рибата паламуд се почиства добре.
Нарязва се на парчета, после се поръсва със сол и се маринова с лимонов сок....

Оставяте сместа да се свари 25-30 минути и прибавяте нарязаната на парчета риба.
Слагате магданоза и копъра, нарязани на ситно....

Подредете паламуда в подмазнена тава, залейте със соса и пъхнете да се пече за около половин час в загряна на 180 градуса фурна....

Докато рибата се пържи, накълцайте лука. Запържете го в друг съд и добавете пюрето и нарязаните маслини....

3
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: