Как се Съхранява Хляб от Лимец

Разгледай всички 74 авторски предложения за как се съхранява хляб от лимец в Готвач.бг.
Как да съхраняваме хлябКак да съхраняваме хлябЗа сметка на неблагоприятното съхраняване на хляба в хладилника, той спокойно може да се замрази....
Хляб от лимецХляб от лимецВ купа се смесват брашното от лимец, 500 мл топла вода, зехтин и сол. Добавят се и содата с киселото мляко....
Хляб с лимецХляб с лимецЗагряваме водичката леко, да не е гореща. В нея слагаме маята, сол, захар, ленено семе и половината брашно. Оставяме на топло за 20 минути да...
Перфектен хляб с лимецПерфектен хляб с лимец
Печене хляба с лимец до готовност и хубава коричка. Приятен апетит!...
Протеинов Хляб от ЛимецПротеинов Хляб от ЛимецПреди да започнем приготвянето на хляба, загряваме фурната до 180°C. В съд поставяме брашното със солта и ригана и ги смесваме....
Хляб от лимец ТрадицияХляб от лимец ТрадицияПече пълнозърнестия хляб на 180°C 30-40 мин. Пробвайте с клечка или нож. Ако нищо не се полепи значи мекият хляб от лимец е готов....
Домашен хляб с лимецДомашен хляб с лимецПоставя се в незалепваща форма за хляб, завива се със стреч фолио и се оставя да втаса 40–50 минути на топло....
ЛимецЛимецС него много бързо могат да се направят вкусни и диетични бисквити, но друго изключително негово приложение е в хляба....
Забравете хляба от пшеница - яжте просо и лимецЗабравете хляба от пшеница - яжте просо и лимецВместо нея можем да месим или купуваме хляб от просо, нахутено брашно или брашно от лимец....
Хляб с просо и лимецХляб с просо и лимецС влажна ръка овлажняваме повърхността и поръсваме с ядки от лимец. Печем хляба винаги в предварително загрята до 200-220 градуса фурна....
Хляб от Ръж и ЛимецХляб от Ръж и ЛимецОтново се примесва с намаслени ръце и се оформя хлябът. Правят се 3 – 4 прореза....
Хляб от лимец без месенеХляб от лимец без месенеКогато е готов, извадете хляба, намажете го с вода и го завийте с кърпа....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: