Китайска Фурма

Открий всички 74 кулинарни идеи относно китайска фурма в Готвач.бг.
Хинап - Китайска фурма
Хинап - Китайска фурма
1
Хинапът, познат още като финап и китайска фурма представлява древно овощно дърво, което по исторически данни е познато още преди 6000 години...
Свинско на фурна с гъби и китайски микс
Свинско на фурна с гъби и китайски микс
червен пипер. В плаке или тава сипете олио и ред от пържолите, между тях сложете от пресните гъби и китайския микс. Ако имате повече месо, така...
Китайска питка
Китайска питка
Затопляме водата и прибавяме захарта и маята. Изчакваме малко да се надигне и прибавяме и солта. Пресяваме си брашното и правим кладенче, в...
Китайско Зеле
Китайско Зеле
. Състав на китайско зеле В 100 г китайско зеле се съдържат 1.5 г белтъчини, 13 ккал, 1 г фибри, 0.2 г мазнини и 2.2 г въглехидрати...
Китайски питки
Китайски питки
2
със сусам. Пекат се в силно загрята фурна до златисто-кафяво. Поднасят се към месен бульон....
Китайски сладкиш
Китайски сладкиш
Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза. Покрийте го с...
Китайски омлет
Китайски омлет
Алабашът го обелете и нарежете на тънки ивици. Настържете лука и джинджифила, а рулцата от раци се режат на колелца. В китайски тиган се...
Китайска кухня
Китайска кухня
1
Китайската кухня е много силно разпространена и в България. Едва ли има голям град, в който да няма китайски ресторант и който да не е...
Китайска ангелика
Китайска ангелика
развитие на растението, е влагата. В случай че тя липсва, китайската ангелика няма да оцелее дълго. История на китайска ангелика ...
Китайска туршия
Китайска туршия
за 12 часа. След това китайската туршия е готова. Съхранява се задължително в хладилник....
Китайска супа
Китайска супа
Всички съставки освен яйцето се слагат да врят около 5 мин., или до пълна готовност на граха. Отнема се от огъня и се добавя яйцето...
Китайска оризова каша (congee)
Китайска оризова каша (congee)
Лукът и чесънът се нарязват на ситно. На гъбите им се отстраняват пънчетата и главната част се реже на тънки ленти. В сгорещено олио се...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: