Любопитни Факти за Виното

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за любопитни факти за виното в Готвач.бг.
Любопитни факти за храната и виното
ви събуждат, а и действат разкрасяващо. Децата консумират около един килограм захар седмично. Това се дължи на факта, че има много скрита захар...
Любопитни факти за сметаната
Мили дами, знаете ли, че в 100 грама сметана се съдържат 280 калории? Сметана е богата на белтъчини, минерални соли, витамини А, D и В и...
Любопитни факти за прошуто
Сред огромното кулинарно разнообразие в италианската кухня, жителите на Апенините най-много ценят специалитета прошуто. Изкушението се...
Любопитни факти за бирата
Първият писмен документ, в който се споменава бирата, е от времената на шумерите – четвърти век преди новата ера. Шумерската бира се наричала...
Любопитни факти за гъбите
Египетските фараони са били убедени, че гъбите имат магически сили. Много хора вярват в тяхното магическо действие. Известно е, че гъбите не се...
Любопитни факти за пицата
способства за нейната популярност. Любопитен факт е обаче, че пицата не е специалитет на съвременното общество, а ястие, което според...
Любопитни факти за текилата
Текилата, най-популярната мексиканска алкохолна напитка, е основа за приготвянето на много световноизвестни коктейли, сред които и...
Любопитни факти за бургерите
няколко любопитни факти за вкусната, но вредна храна, с която в никакъв случай не бива да прекалявате: 1. Най-големият хамбургер в света е...
Любопитни факти за захарта
-вече заради факта, че ни напомня за майчиното мляко. То е сладко на вкус, а всички захари, които поглъщаме, се превръщат в глюкоза, за да...
Десет любопитни факта за шоколада
1
1. В действителност шоколадът, какъвто днес го познаваме, не е съвсем истински. Най-правилно е шоколадът да е горчив, с максимално съдържание на...
Любопитни факти за храните в древността
растителни продукти. Това явно си ни е останало като дълбоко наследство и до днес; - Доста любопитен факт е, че в древността владетелите и ...
Ризото: Любопитни факти и начин на приготвяне
основата на ризотото. Останалите продукти, които се добавят, са вино, бульон, масло и пармезан. Оттам нататък ястието дава възможност за...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: