Gotvach.bg»Избрани Колекции»Оризови Ядки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В превод японската марка Тойота означава изобилно оризища, а Хонда – голямо оризово поле.
У нас оризът се отглежда от XVII век....

1

1

Онигири (в превод Държа в ръцете си) представляват оризови топки, които са традиционно ястие в Япония....

Характеристика на оризов оцет
Китайският оризов оцет е значително по-силен от този, произвеждан в Япония....

Оризът се сварява, добавят се нарязаният на ситно зелен лук, брашното, яйцето и подправките.
Разбърква се добре, оформят се дребни кюфтенца. Овалват...

Содата се гаси в млякото. Яйцето се разбива със солта.
Разбъркват се, добавят се настърганият кашкавал и размекнатото масло. Аз нарязах кашкавала...

Разбиваме яйцата. Добавяме млякото и водата и разбиваме с тел.
Содата слагаме към оризовото брашно и добавяме към сместа. Намазваме тигана с масло...

2

Маслото се оставя да омекне на стайна температура. Добавя се захарта и се разбива до бяло. Кората на половинката лимон се настъргва, сокът се изцежда...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: