Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниран Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сложете езика да се вари в леко солена вода.
След като е готов, го обелете и нарежете на тънки парченца....

2

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии....

2

Добре почистените езици се осоляват и леко се фаршироват (разрязват) на поне 5-6 места....

1

2

Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло....

Почистете хубаво езика и го осолете. Покрийте го със студена вода и го кипнете....

Когато яйчицата побелеят, но са рохки в средата, свинският език в гювече е готов....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: