Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниран Карфиол
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


4

Панираният карфиол изваждайте в чиния, застлана с кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина. Поднесе със сос по желание....

За този паниран карфиол главата карфиол се измива под течаща вода, след което се разкъсва на цветчета с размер на хапки, като се отстранява голямото...

Карфиолът се нарязва на букетчета и се сварява в подсолена вода 15 мин....

Всъщност, цялата дандания може да се съкрати и човек да си хапне само паниран карфиол без сос. Пак е хубаво....

Готовият карфиол отцедете и охладете, след което загрейте олио в дълбок тиган и панирайте розичките, като всяка потапяте в кашата....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: