Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патладжани с Оцет и Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Смесете сиренето със доматите, босилека, чесъна и орехите (предварително нарязани на дребно). Сложете малко сол и черен пипер....

4

Правим по повърхността на патладжана малки резки. Обелваме чесъна и шпековаме патладжаните със скилидките....

Пържем патладжаните в загрято олио и ги отцеждаме на салфетка от излишната мазнина.
Сервираме поръсени с наситнени чесън, копър и магданоз....

6

След като се изпекат патладжаните, ги овкусявам със сол, зехтин, оцет, копър, чесън и магданоз!...

Намачкват се с вилица и се овкусяват с начукания чесън, зехтина, солта и лимоновия сок....

Добавят се чесънът, таханът, лимоновият сок и солта. Украсява се с магданоз и се сервира с препечен хляб....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: