Печен Агнешки Врат в Гювеч

Разгледай всички 19 подбрани съвети относно печен агнешки врат в гювеч в Готвач.бг.
Агнешки врат в гювечАгнешки врат в гювеч
Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер. Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко. Вадим и изсипваме в гювеча...
Печен Агнешки Врат на ФурнаПечен Агнешки Врат на Фурна
градуса. Печеният агнешки врат става крехък и много вкусен. Може да се сервира със соса от печенето и салата по избор....
Печен агнешки врат и плешкаПечен агнешки врат и плешка
нарязаният наситно пресен лук, девесил. Объркваме го със малко сол, червен пипер, черен пипер. Върху него подреждаме порциите агнешко. След това...
Печен агнешки бут в гювечПечен агнешки бут в гювеч
Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч. Залива се с бира и...
Печен агнешки врат с картофи и зелен лукПечен агнешки врат с картофи и зелен лук
2
Бележка: Печеното агнешко е класика в жанра. Сервирам винаги печения агнешки врат с картофи и зелен лук студен с топла гарнитура....
Печено агнешко в глинен гювечПечено агнешко в глинен гювеч
градуса за около 15 минути, а след това намалете на 160 градуса и гответе вкусното агнешко печено 3 часа. Извадете и сервирайте вашето печено агнешко в глинен гювеч....
Агнешки Врат със СпанакАгнешки Врат със Спанак
Месото се измива и се нарязва на парчета. Олиото се сгорещява и месото се задушава в него, докато се изпари водата и остане само на мазнина...
Курбан от агнешки вратКурбан от агнешки врат
Дойде времето за прясното агнешкото и за вариациите на ястията, приготвени от вкусното месо. Ето една любима рецепта за агнешка курбан чорба...
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
на пръчки колкото ширината на врата и се поставя по 3 резена от двете във всеки процеп. Олиото се слага на дъното на гювеча. Слагат се...
Яхния от агнешки вратЯхния от агнешки врат
Агнешкият врат се сварява, най-добре в тенджера под налягане за по бързо. Когато месото е готово - след около 90 минути, то се обезкостява...
Бавно печен свински вратБавно печен свински врат
Свинският врат се подсушава и поръсва със сол. В месото се правят малки прорези и в него се набождат филийки нарязан чесън. В купа се...
Печен свински вратПечен свински врат
3
пече за около 4 часа на не силна фурна. Накрая махнете станиола и доопечете до загар отгоре. Поднесете свинския врат нарязан на филийки, с гарнитура от зеленчуци или ориз....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: