Печен агнешки бут

Печен агнешки бут

1

Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...

1

Печен Агнешки бут

Разгледай всички 30 избрани предложения относно печен агнешки бут в Готвач.бг.
Печен агнешки бут в гювеч

Печен агнешки бут в гювеч

Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч. Залива се с бира и...

Агнешки бут, печен на решетка

Агнешки бут, печен на решетка

в предварително загрятата фурна. Печем около два часа докато месото се задуши хубаво. Слагаме по-висока решетка от парти грил или решетката от...

Печен агнешки бут по ориенталски

Печен агнешки бут по ориенталски

, шафран, лют червен пипер и сол, покрийте го с кърпа и го оставете 12 часа в хладилника. Сложете агнешкия бут в намазнена тава, поръсете го с...

Агнешки бут, печен в плик

Агнешки бут, печен в плик

в плика, като прибавяме маслото и чашата с водата. Завързваме плика и надупчваме с игла на места, поставяме в тава и във фурната да се пече....

Печен агнешки бут по Арабски

Печен агнешки бут по Арабски

се зашива с конец. После се поставя в тава, наливат се две чаши вода. Тавата се покрива с алуминиево фолио и се пече на 200 градуса за около...

Агнешки бут във фурна

Агнешки бут във фурна

малко и вода, колкото да покрие дъното, и отгоре върху месото се слагат малки бучки масло. Завива се с фолио и се пече на среден огън във фурна...

Агнешки бут с картофи

Агнешки бут с картофи

Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки чесън...

Агнешки бут на фурна

Агнешки бут на фурна

3

Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...

Агнешки бут с подправки

Агнешки бут с подправки

покрийте тавата с фолио. Печете около 1 ч. 30 мин. След това махнете фолиото и печете още 45 мин. Поливайте 3-4 пъти със соса. Поръсете стафидите...

Пълнен агнешки бут

Пълнен агнешки бут

и магданозът. Бутчето се напълва с уврялата плънка и се зашива. Пече се на умерена фурна. След като се позапече, се правят нарези по месото...

Печен бут от сърна

Печен бут от сърна

1

кипящ оцет. Оставяме на студено за няколко дни като всеки ден преобръщаме месото. След като го извадим го отцеждам, печем в тавичка на чието дъно сме наредили парчета сланина. Дъното на тавичката се маже с масло....

4.2
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: