Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Шницел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Двата шницела се овалват първо в разбитото яйце, след това в малко галетата и отново в яйцето....

1

Разрежете всяка от пилешките гърди на две по дължина, така че да се получат 4 тънки шницела. Наредете ги в тава, покрита с хартия за печене....

С миксер разбийте яйцата като към тях добавите и горчицата. Филетата измийте, почистете, подправете със сол и бял пипер и оваляйте в брашно.
Потапяте...

Всяка от вече напоените със соев сос пилешки пържоли се превръща в апетитен шницел. Взима се едно парче месо. Овалва се добре в брашното....

Веганските шницели се пекат в предварителна загрята на 170 градуса фурна за около 25-30 минути....

1

5

Задушете до пълна готовност и поднесете царските шницели с гарнитура от зеленчуци и лимонови резени....

1
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: