Почистване на Калкан

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за почистване на калкан в Готвач.бг.
Как се почиства калкан?
Как се почиства калкан?
- как се почиства калкан. Преди да хванете ножа и да се насочите към рибата трябва да знаете, че тялото на калкана не е като това на ...
Как се почиства и готви калкан
Как се почиства и готви калкан
. Овкусявате филетата със сол и черен пипер на вкус. За приготвянето на калкан има много и разнообразни рецепти. От главите на няколко риби...
Калкан
Калкан
песъчливо дъно, имитирайки цвета на основата. Калканът е месоядна риба. Познати са около 30 вида калкан, като в нашата страна са познати...
Калкан плакия
Калкан плакия
Рибата се нарязва на парчета. Лукът се задушава в мазнина и се наръсва с брашно. Лучената кашичка се разрежда с 1 ч.ч. вода, след което се...
Рибена Супа с Калкан
Рибена Супа с Калкан
1. Обелете скаридите и всичко, което свалите от тях, пуснете в половината зехтин, сгорещен на умерен до силен огън, заедно с главата от рибата...
Калкан, печен на жар
Калкан, печен на жар
3
обръщането да стане по-лесно. 2. Почистете рибата от вътрешностите, измийте и подсушете. Тъй като за скарата ползваме голям калкан, чистенето може...
Супа от калкан
Супа от калкан
Калканът се почиства, измива се и се нарязва на едри парчета. Сварява се в подсолена вода с лимонов сок за около 15 мин. Рибата се изважда...
Пържен черноморски калкан
Пържен черноморски калкан
отгоре със сока на един лимон и се оставя за няколко часа в хладилник. В тиган за пържене се поставя олиото да се загрява. Парчетата калкан...
Пържен калкан с чесън
Пържен калкан с чесън
олио. Поливаме изпържения калкан със смес от счукания чесън, оцета и прецедената мазнина от пърженето. Сервирате с резен лимон, картофена салата ...
Калкан с ябълки по средиземноморски
Калкан с ябълки по средиземноморски
Празът и гъбите се нарязват на ситно и се запържват в зехтина. Добавят се рибата, нарязана на едро, и всичко се залива с виното. Ястието се...
Чорба от Черноморски калкан
Чорба от Черноморски калкан
Калканът се почиства и нарязва на едри парчета. Главата и част от парчетата месо се поставят в тенджера с вода, за да се сварят за около 10...
Вкусен калкан на тиган
Вкусен калкан на тиган
Изпържете зелените малки чушлета в сгорещеното олио, отцедете от мазнината и съхранете покрити с капак, фолио или друга чиния, за да се запазят...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: