Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Калкан на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен Калкан на Тиган

Вкусен Калкан на Тиган

Разгледай всички 12 избрани предложения относно вкусен калкан на тиган в Gotvach.bg.
Вкусен калкан на тиганВкусен калкан на тиганВкусният калкан на тиган е готов....
Черноморски калкан на тиган за ценителиЧерноморски калкан на тиган за ценители
Сложете тиган с не много олио на котлона да загрее. Сложете калкана и пържете от двете страни до готовност....
Калкан плакияКалкан плакия
Рибата се нарязва на парчета. Лукът се задушава в мазнина и се наръсва с брашно. Лучената кашичка се разрежда с 1 ч.ч. вода, след което се слага...
Пържен черноморски калканПържен черноморски калкан
Парчетата калкан овалвате от всички страни с царевичното брашно и поставяте в тигана с горещо олио да се пържи от двете страни....
Супа от калканСупа от калкан
Калканът се почиства, измива се и се нарязва на едри парчета. Сварява се в подсолена вода с лимонов сок за около 15 мин....
Калкан с картофиКалкан с картофи
Почиствате калкана и го посолявате. Прибавяте нарязаните на филийки лук, картофи, моркови и целина. Овкусявате със сол и черен пипер....
Калкан на скараКалкан на скара
Добре измийте и почистете калкана от вътрешностите, като не премахвате кожата му. Нарежете калкана с остър нож на парчета....
Пържен атлантически калканПържен атлантически калкан
Поднасят се 2 парчета пържен калкан със свежа салата и резен лимон....
Пържена писия (малък калкан)Пържена писия (малък калкан)
Пържената писия (малък калкан) е много вкусна....
Цял калкан на скараЦял калкан на скара
2
Поднесете вкусния и крехък цял калкан на скара със свежа салата и резени лимон. Добър апетит!...
Калкан в салса вердеКалкан в салса верде
Почистеният от вътрешности калкан приготвяме цял, изпечен на скара или по желание изваждаме само филетата и така можем да направим по-лесно в тиган...
Маринован калкан на фурнаМаринован калкан на фурна
Сервирайте маринования калкан на фурна и се насладете на вкуса му....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: