Свински Врат без Кост

Разгледай всички 30 подбрани съвети за свински врат без кост в Готвач.бг.
Свински врат без кост на фурна
Свински врат без кост на фурна
Всяко парче месо се поръсва със сол и черен пипер и се нарежда в тавичка. Загрява се олио и задушаваме ситно нарязан лук, настръган морков и гъби...
Крехки свински гърди без кост със зеленчуци
Крехки свински гърди без кост със зеленчуци
върху тях нареждаме овкусените парчета свинско. Маслото поставяме най-отгоре, разпределено равномерно. Завързваме плика и слагаме в...
Свински врат
Свински врат
5
градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 ...
Свински ребърца без кост с бира на фурна
Свински ребърца без кост с бира на фурна
парчето с ребърцата така, както е цяло, без да го разрязвате на парчета. Натопете го от всички страни и го оставете да престои около два часа...
Свински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифил
Свински котлетни пържоли без кост с марината от джинджифил
Пържолите се начукват добре, за да поемат хубаво от маринатата. Аз ги наразях на половинки, за да се изпекат по-лесно. Смесвате соев сос и...
Свински гърди без кост със зеленчуци в гювеч
Свински гърди без кост със зеленчуци в гювеч
нареждаме от зеленчуците, които предварително сме поставили в съд и разбъркали със подправките. Върху тях поставяме свински гърди без ...
Свински врат по бохемски
Свински врат по бохемски
парчета и праз лук, нарязан на едро в диагонал. Връща се отново във фурната за още 30 мин без фолиото. След като е готово ястие, се...
Руло от Свински Врат
Руло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус. Нарежете гъбите на...
Свински Врат в Гювеч
Свински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки. Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта...
Бавно печен свински врат
Бавно печен свински врат
Свинският врат се подсушава и поръсва със сол. В месото се правят малки прорези и в него се набождат филийки нарязан чесън. В купа се...
Свински врат ветрило
Свински врат ветрило
Върху цялото парче месо се правят разрези на 6-8 места, за да се разтвори като ветрило. Поръсва се със сол и черен пипер на вкус. Слага се да...
Печен свински врат
Печен свински врат
3
Шпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат. ...

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: