Печени свински джолани с хрупкава коричка

Печени свински джолани с хрупкава коричка

0

коричка. Махаме фолиото от тавата и откриваме джоланите. Намаляваме градусите и запичаме до приятен червен загар и хрупкава коричка. Следим за...

1

Свински Джолан с Хрупкава Коричка

Прегледай всички 27 избрани предложения относно свински джолан с хрупкава коричка в Готвач.бг.
Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Печен джолан с хрупкава кожичка

Печен джолан с хрупкава кожичка

посолява и се слага в тава, намазана с мазнина, покрива се с фолио и се пече 2 часа на 200 градуса. Фолиото се маха и джоланът се пече още 20 минути, за да се образува хрупкава коричка....

Свински джолан със сос

Свински джолан със сос

3

прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....

Свински джолан с печурки

Свински джолан с печурки

Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...

Свински джолан с картофи

Свински джолан с картофи

сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер. Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука. Чесъна се слага...

Свински джолан с гъби

Свински джолан с гъби

2

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте...

Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес. Оставете да престои за 1 нощ...

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

7

се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 градуса, след което се маха капакът и се дозапича още 15 мин. на 200 градуса....

Гювеч със свински джолан

Гювеч със свински джолан

ситно, а скилидките чесън - на филийки. Всичко заедно с подправките, маслото и кокала на джолана се поставя в подходящ глинен съд с капак. Посолява...

Сочен свински джолан

Сочен свински джолан

на кубчета. Прибавят се картофите, също нарязани на едри кубчета и чесъна. Пържи се още малко и се разбърква. Свареният джолан се слага в...

Свински Джолан по Ловджийски

Свински Джолан по Ловджийски

2

Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...

3.7
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: