Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан на фурнаИзмитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се добавят едро нарязаните зеленчуци....
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Бавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
2
Свински джолан със зеле
Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....
Свински джолан с виноВ глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
7
Чорба от свински джоланСервирайте чорбата от свински джолан със смес от счукан чесън и оцет на вкус....
1
Чомлек със свински джоланВ джолана се правят десетина прореза, които се напълват с марината.
Зеленчуците се почистват и нарязват на едро....
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: