Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан със сосИзсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....
Свински джолан под фолио
Отгоре се поставят овкусените джолани.
Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....
Свински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Свински джолан с картофиПрехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер.
Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука....
2
Гулаш от свински джолан
Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....
Свински джолан с гъбиСложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
2
Бавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
2
Свински джолан със зеле
Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....
Агнешки котлети с хрупкава коричка и качамак
Декорираме агнешките котлети с хрупкава коричка и качамак с цветя от репички. Поръсваме със сухо чили....
Паниран шаран с хрупкава коричка и зеленчуци
Сервирайте паниран шаран с хрупкава коричка и зеленчуци.
Насладете се на тази вкусна панирана риба!...
Печен джолан с хрупкава кожичка
Фолиото се маха и свинското се пече още 20 минути, за да се образува хрупкава коричка.
Печеният джолан с хрупкава кожичка е готов....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: