Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Джолан с Хрупкава Коричка

Свински Джолан с Хрупкава Коричка

Прегледай всички 33 избрани предложения относно свински джолан с хрупкава коричка в Gotvach.bg.
Свински джолан със сосСвински джолан със сосИзсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....
Свински джолан под фолиоСвински джолан под фолио
Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....
Свински джолан с печуркиСвински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Свински джолан с картофиСвински джолан с картофи
2
Прехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер. Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука....
Гулаш от свински джоланГулаш от свински джолан
Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....
Свински джолан с гъбиСвински джолан с гъби
2
Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
Бавно печен свински джоланБавно печен свински джолан
2
Покриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
Свински джолан със зелеСвински джолан със зеле
Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....
Агнешки котлети с хрупкава коричка и качамакАгнешки котлети с хрупкава коричка и качамак
Декорираме агнешките котлети с хрупкава коричка и качамак с цветя от репички. Поръсваме със сухо чили....
Паниран шаран с хрупкава коричка и зеленчуциПаниран шаран с хрупкава коричка и зеленчуци
Сервирайте паниран шаран с хрупкава коричка и зеленчуци. Насладете се на тази вкусна панирана риба!...
Пухкав хляб с хрупкава коричка в тенджераПухкав хляб с хрупкава коричка в тенджера
1
Хляб с апетитна хрупкава коричка....
Печен джолан с хрупкава кожичкаПечен джолан с хрупкава кожичка
Фолиото се маха и свинското се пече още 20 минути, за да се образува хрупкава коричка. Печеният джолан с хрупкава кожичка е готов....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: