Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Печене на Бутер Тесто
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Бутер тестото се разточва върху хартия за печене и се изрязва кръг с диаметър 28 сантиметра. Прехвърля се в тава с размер 24 сантиметра....

Остатъците от тестото също се изпичат, след което се използват за украса на тортата....

Разстиламе тестото и слагаме плънката. Отгоре добавете нарязаните чушка и авокадо.
Навиваме на руло и намазваме с жълтък....

Върху всяко парче тесто се слага от крема, по една черешка и се украсява с листенце мента....

Печете бутер тестото с моцарела и прошуто на 200 градуса за около двадесет минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: