Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Печене на Бутер Тесто
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при Печене на Бутер Тесто

Тънкости при Печене на Бутер Тесто

Разгледай всички 12 авторски предложения относно тънкости при печене на бутер тесто в Gotvach.bg.
Тънкости при готвенето с бутер тестоТънкости при готвенето с бутер тестоПри готвенето с бутер тесто трябва да се знаят някои тънкости, за да бъдат готовите ястия винаги не само вкусни, но и с добър външен вид....
Щрудел с бутер тесто и ябълкиЩрудел с бутер тесто и ябълки
2
Щруделът с бутер тесто и ябълки е готов....
Тарт с бутер тесто и картофиТарт с бутер тесто и картофи
Бутер тестото се разточва върху хартия за печене и се изрязва кръг с диаметър 28 сантиметра. Прехвърля се в тава с размер 24 сантиметра....
Пай с бутер тесто и плодовеПай с бутер тесто и плодове
Изсипвам върху тестото. С изрязаните парчета оформям решетка....
Торта с бутер тесто и кремТорта с бутер тесто и крем
Остатъците от тестото също се изпичат, след което се използват за украса на тортата....
Руло от бутер тесто с пилешкоРуло от бутер тесто с пилешко
Разстиламе тестото и слагаме плънката. Отгоре добавете нарязаните чушка и авокадо. Навиваме на руло и намазваме с жълтък....
Десерт с бутер тесто и уискиДесерт с бутер тесто и уиски
Върху всяко парче тесто се слага от крема, по една черешка и се украсява с листенце мента....
Пастички от бутер тесто и ягодиПастички от бутер тесто и ягоди
Похлупва се с изпечено парче тесто и се сервира....
Бутер тесто с моцарела и прошутоБутер тесто с моцарела и прошуто
Печете бутер тестото с моцарела и прошуто на 200 градуса за около двадесет минути....
Тарталети с бутер тесто и ягодиТарталети с бутер тесто и ягоди
Тарталетите с бутер тесто и ягоди са готови....
Пай с бутер тесто и боровинкиПай с бутер тесто и боровинки
Паят с бутер тесто и боровинки е готов. Да ви е сладко....
Гнезда от бутер тесто с наденицаГнезда от бутер тесто с наденица
Гнездата от бутер тесто с наденица са готови....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: