Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Правене на Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За да замесите и сплетете правилно вашия козунак, то трябва да следвате следните стъпки.
Замесването е първият важен момент....

4

Как се прави козунак - ръководство за начинаещи:
Необходими продукти:
Брашно - 1.400 г
Яйца - 7 бр....

Истинският козунак на празника е мек, ароматен и се отделя на конци.
На всеки е известно, че козунак се прави с яйца и прясно мляко....

След 1 час тестото се е удвоило, обърнете го в обилно намаслен плот, разделете го на парчета без да премесвате тестото и оформете вашите козунаци....

3

4
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: