Тънкости при Правене на Козунак

Прегледай всички 35 авторски предложения за тънкости при правене на козунак в Готвач.бг.
Бъркан козунак, замесен в хлебопекарна
Бъркан козунак, замесен в хлебопекарна
удвоило, обърнете го в обилно намаслен плот, разделете го на парчета без да премесвате тестото и оформете вашите козунаци. Разстилате топчетата на...
Как правилно да замесим и сплетем козунак
Как правилно да замесим и сплетем козунак
козунаци радват с приятен вкус, но винаги е по-сладко, когато сме го приготвили сами. За да замесите и сплетете правилно вашия козунак, ...
Козунак
Козунак
10
познаете, че тестото е готово, когато не залепва по стените на съда и започне да прави мехури. Тогава го поръсете леко с брашно, покрийте го с...
Козунак замесен в хлебопекарна с ябълкова плънка
Козунак замесен в хлебопекарна с ябълкова плънка
останалото мляко разтворете маята до гладка смес. Разбийте яйцата с вилица, като предварително сте отделили единия жълтък (за намазване на козунака...
Козунак, замесен в машина за хляб
Козунак, замесен в машина за хляб
3
Прави се квас от млякото, маята, малко захар и брашно. Разбиваме яйцата и добавяме от захарта, докато се стопи. Към разбитите яйца изсипваме...
Козунак на конци, замесен в хлебопекарна
Козунак на конци, замесен в хлебопекарна
4
. От това количество тесто могат да се направят и козуначени рула или кифлички. Излизат два козунака или рула, а количеството на кифличките...
Как се прави страхотен козунак с глазура
Как се прави страхотен козунак с глазура
3
глазура козунака. Върху глазурата със стафиди можете да изпишете „Х.В.” В закрит съд готовият козунак може да се съхранява повече от седмица, ...
Козунак с ракия на конци, замесен в хлебопекарна
Козунак с ракия на конци, замесен в хлебопекарна
Разбийте яйцата със захарта, прибавете есенциите и сипете в хлебопекарната. Пресейте брашното и изсипете, отгоре поръсете и сухата мая...
Козунакът на баба, замесен в хлебопекарна
Козунакът на баба, замесен в хлебопекарна
машината функция месене два последователни пъти. Готовото тесто слагаме в намаслена купа да втаса. Оформяме в желания за печене вид козунак и...
Козунаци
Козунаци
4
. Козунакът се пече на 160 градуса без вентилатор за 40-45 мин - до приятен загар. От това тесто аз направих 2 средно големи козунака. ...
Тънкости при правене на кюфтета и кебапчета
Тънкости при правене на кюфтета и кебапчета
45
чудесен. Най-различни тънкости можете да чуете от майсторите на скара за приготвянето на кюфтета и кебапчета - от сериозни и важни предложения...
Велинградски Козунак
Велинградски Козунак
ден на топло, като се премесва през 2 часа. Така приготвения козунак става на конци. Привечер към тестото прибавяме 2/3 от орехите. За по...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: