Фасул Чорба

Открий всички 11 кулинарни идеи относно фасул чорба в Готвач.бг.
Фасул чорба
Фасул чорба
3
Изчистеният фасул се измива и се накисва от вечерта в студена вода, за да уври по - лесно. Сутринта се долива вода и фасулът се слага да ври...
Чорба от зелен фасул
Чорба от зелен фасул
3
разбърква с бульон от фасула, докато се разреди. Сипва се към общата чорба. След като се свари се прави застройка и се подправя на сол и ...
Класическа фасул чорба
Класическа фасул чорба
Накиснете фасула от вечерта. Преди да го сложите да се вари, го изплакнете добре. Сложете го в подходящ съд за варене и налейте вода...
Чорба от фасул с праз
Чорба от фасул с праз
ч.ли брашно - 1 с.л.). Наливаме малко гореща вода с непрекъснато разбъркване до получаване на кашичка. Изливаме я при чорбата от фасул и ...
Манастирска чорба от зрял фасул
Манастирска чорба от зрял фасул
целината и по - късно с нарязаните на парчета пиперки. Когато омекне фасулът, се прибавят ситно нарязаните домати и джодженът. Чорбата се...
Зелен фасул чорба
Зелен фасул чорба
2
червения пипер, почистения фасул, нарязан при нужда, както и ситно нарязаните домати и чесън. Долейте в тенджерата около 1, 2 л топла вода и...
Чорба зелен фасул и овче месо
Чорба зелен фасул и овче месо
, добавяме зеления фасул, готвим до полуготовност- около 30 мин. След това слагаме червеният пипер и доматите. Ако са пресни домати ги режем на...
Чорба от фасул с пушен бут
Чорба от фасул с пушен бут
Накисваме един ден предварително фасула и го сваряваме на следващия ден във водата, в която сме го киснали. След малко прибавяме месото от бута...
Чорба от фасул със свинско месо
Чорба от фасул със свинско месо
Измиваме добре фасула и слагаме да се вари. Отделно заливаме месото с вода и кипваме. Изливаме водата и измиваме. Хвърляме първата вода...
Чорба от фасул без червен пипер
Чорба от фасул без червен пипер
повече. Варим чорбата до готовност- хубаво да се свари фасулът, като няколко минути преди да свалим от котлона посоляваме на вкус....
Чорба от свински пушени ребра и зрял фасул
Чорба от свински пушени ребра и зрял фасул
е готово, изваждате ребрата, сваляте месото от кокалите и вече почистено го връщате при фасула. Прибавяте ситно нарязания и задушен в маслото...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: