Хрян Подправка

Открий всички 74 подбрани съвети за хрян подправка в Готвач.бг.
Хрянът - подправка и лекарствоХрянът - подправка и лекарство
Хрянът често се използва в качеството на пикантна подправка, която по вкусови качества е равносилна на горчицата и е в състояние да разнообрази...
ХрянХрян
5
добавя в самия край на готвенето на ястията. Хрянът е много популярна подправка за редица сосове, които се приготвят от настърган хрян и млечни или...
Как се съхранява хрян?Как се съхранява хрян?
– едва на върха на ножа, колкото да се подправи една порция. Хрянът е изключително лют и може да смекчите малко вкуса му, като добавите към порцията...
Как се консумира хрян?Как се консумира хрян?
Хрянът намира много широко приложение в кулинарията. Той трябва да бъде в прясно състояние, защото сушеният хрян не притежава същия аромат и...
Сарми от хрянСарми от хрян
разбърква, за да се задуши леко. С готовата плънка в листата от хрян се оформят сарми. Слагат се в тенджера с вода и се варят до готовност на ориза....
Варени яйца с хрянВарени яйца с хрян
яйцата, разрязани на четвъртинки. Посоляват се и се наръсват в черен пипер и ситно настъргания хрян, после лимонов сок и олио. По същия начин могат да се направят и с магданоз....
Люти кюфтета с хрянЛюти кюфтета с хрян
. Всички подправки се омесват с каймата и преседяват 1 час да се поемат подправките в каймата. Пържат се в сгорещено олио. Да ви е сладко....
Кисели краставички с хрянКисели краставички с хрян
2
Краставичките се редят в подходящ съд /много са удобни бидончетата от минерална вода/. Между тях се слагат стръкове копър и парченца листа хрян. Заливат се с разтвор вода-сол 18:1 – тегловни части! !...
Телешки език с хрянТелешки език с хрян
настъргания хрян и черен пипер, сол на вкус. В средата на порционните чинийки слагаме от нарязания на филийки телешки език. Около него...
Бифтек с хрянБифтек с хрян
разтопено краве масло и се поднася с измития, почистен и настърган хрян, подправен с оцет и сол на вкус....
Бамя с хрянБамя с хрян
Изберете прясна и дребна бамя, измийте я и я накиснете за 10 часа в саламура от вода, оцет и сол. След това я измийте в течаща вода и...
Царска туршия с хрянЦарска туршия с хрян
и оставете на котлона да заври. Нарежете магданоза и морковите, разделете карфиола на розички, настържете хряна. Смесете всичко това с...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 3
4 1
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка: