Gotvach.bg»Избрани Колекции»Цаца Маринована
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме ориза, заливаме с вода и сваряваме. Отцеждаме от водата. Слагаме в тавичка или голяма чиния и подправяме с малко зехтин и сол.
Разбъркваме...

4

Почистваме добре паламуда от вътрешностите, хубаво измиваме и поставяме в тавичка. Вътрешната изчистена част пълним със сол и покриваме цялата риба...

В чиния поставяме маринованата цаца.
Почистваме и нарязваме лука на ситно.
Поръсваме рибата с лука, като прибавяме и маслините....

Имайте предвид и че колкото по-дълго мариновате и сушите рибата, ще става по-солена....

1

Разбъркваме месото за шишчета с всички тези неща и оставяме да се маринова един час в хладилника или 40 минути на стайна температура....

Маринова се 2 - 3 часа, като котлетите се обръщат от време на време. Котлетите се изваждат и овкусяват от двете страни със сол и пипер....

Мариноваме говеждите пържоли в соса с киви поне за 8-10 часа в хладилник....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
50
45
31
21
10
Дай твоята оценка: