Gotvach.bg»Избрани Колекции»Цаца Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарязваме лука и със всички останали продукти без водата прибавяме към рибата.
Разбъркваме добре, добавяме водата....

5

За този чироз от цаца ибата се изчиства от главите и се измива добре.
Осолява се хубаво и се оставя 24 часа да престои в хладилник....

Измиваме рибата добре и я нареждаме върху фолио.
Подправяме я със сол и подправка за риба, а нарязаният лимон слагаме най-отгоре....

Вземаме всяка една рибка, потапяме я в сместа от двете страни, изтръскваме добре и поставяме в тигана. Предварително сме загрели олиото....

Изваждаме панираната цаца и поставяме върху кухненска хартия.
Сервираме с гарнитура по избор нашата чистена панирана цаца....

4

Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и главите/. Накисваме я в приготвената марината. Оставяме за 24-36 часа....

Нарязваме на парченца маринованите рибки и нареждаме върху соса. Украсяваме ястието с маслини....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: