Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В тенджера се слага вода и сол да кипнат. След това се добавя дробът и се оставят да врат около 20-30 мин. След това двата дроба се измиват добре,...

Измиваме много добре гъбите, нарязваме на ситно лука, след това - пилешкото филе и измитите гъби.
Добавяме ориза, подправката, джоджена, червения...

11

Сгорещяваме олиото и изпържваме ситно нарязания праз лук, докато омекне.
Добавяме и предварително изчистения и измит ориз. Запържваме, докато оризът...

Изключваме фурната, премахваме фолиото и оставяме вътре голямата сарма с кисело зеле....

Залейте дроб сармата и върнете във фурната.
Дроб-сармата с пилешки дробчета е готова....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка: