Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се приготвя варена тиква по японски?(варена тиква по японски)
Необходими продукти: 1.5 кг тиква, 2 л бульон Даши (ше го намерите под формата на инстантен бульон в специализираните...
Тиква
Тиквата се консумира често само печена или варена, но у нас я популярна с направата на тиквеник....
Луда тикваЛудата тиква е известна още като дива тиква, бриона, бяла тиква, черен скребър, ябанкабак и др....
1
Тиква с кестени
Нарежете тиквата на парченца и я задушете до омекване със съвсем малко вода и щипка сол.
Обелете парчетата и пасирайте....
Тиква с булгур
Към врящата тиква се добавя булгурът. Оставете ястието да къкри на тих огън до омекване....
Тиква в буркани
Измитата, обелена и изчистена от семките тиква се реже на парченца като локум, поръсва се със захар според това, колко е сладка тиквата....
Тиква с бисквити
Сварената тиква се изважда в подходящ поднос и се мачкат с помоща на вилица. добавят се начупените бисквити и орехи....
Тиква с домати
После се добавят доматите, тиквата и печената чушка. Варят се на среден огън, докато пуснат сок....
Солена тиква с розмарин
Полейте с малко зехтин и печете тиквата на 200°C за 30 минути.
Солената тиква с розмарин е готова....
Деликатесна тиква с канелаДеликатесната тиква с канела е готова, когато придобие златист загар.
Готова е за консумация, когато се охлади....
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
55
41
31
21
10
Дай твоята оценка: